Thursday, June 30, 2011

crew showdown datang buat show kt segi college kota damansara

hari nie letchure bagi break awal,,,yeaahhh boleh dduk o9 lame sikit,,,,sampai2 je cafe penoh giler ingat kan ade show ke ape ke,,,,paling ramai crew2 b-boy,,,so saye pon buat cam biase jela,,xdela nak amik tahu sangat,,naik je kat lobi die bagi template showdown picture top crew,,bace punya bace rupa-rupa nye hari nie die orang punya  crew ade jelajah kat segi universiti college kota damansara,,,so saye pon sempat laa ngok die orang buat kuiz & show dance kt lobi 2,,,,sempat jugak rakam video die orang mse tengah sesak-sesak orang berebut nak amik picture & jawab soalan kuiz die orang,,,by the way die orang memang happening & sporting giler crew2 showdown.....

video
jom enjoy tengok crew2 showdown yg happening,,sporting & cool

2 comments: